• Kastinterieurs
  Kastinterieurs

  Benut de bergruimte achter de schuifdeur zo effectief mogelijk, u stelt eenvoudig een kastinterieur samen, met gevarieerde mogelijkheden in hang- en leggedeelten. Wij maken uw kastinterieur op maat.

  Lees verder

 • Inloopkasten
  Inloopkasten

  Een inloopkast, vaak ook een walkin closet genoemd, wie wil dat niet? Een inloopkast biedt een zee aan ruimte voor het opbergen van onder andere kleding, reiskoffers en schoenen.

  Lees verder

 • Op kantoor
  Op kantoor

  Draaideurkasten op maat zijn efficiënt en toepasbaar in een slaapkamer, kantoor of woonkamer. U heeft keuze uit vele kleuren en decors en de draaideuren worden geleverd met softclose scharnieren.

  Lees verder

 • Schuifdeurkasten
  Schuifdeurkasten

  Een schuifdeurkast of schuifwand op maat. De functionaliteit en uitstraling van de schuifdeurkast bepaalt u zelf, want een deze schuifdeurkasten zijn volledig naar eigen wens samen te stellen.

  Lees verder

Kasten

Meten en monteren Arthur Veldhoen Woninginrichting gaat graag een stapje verder door ook het inmeten en de montage te verzorgen. Uw schuifdeurkast verdient een professional, die door zijn dagelijks werk bekend is met alle pijn- en aandachtspunten.

Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten op maat

Wilt u een gratis interieuradvies van een topstylist? Maak dan nu een afspraak.

Ontwerp zelf uw kastinterieur

Ontwerp zelf uw kastinterieur

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-Aanhuis.nl, een landelijke organisatie voor persoonlijke vragen, wensen en garantie.

Kies uw eigen decor

Kies uw eigen decor

U kunt kiezen uit vele soorten hout en uni-kleuren en deze kunt u onderling combineren. Zo kunt u, uw kast geheel naar wens aanpassen.